Jamedo Logo is een dochteronderneming van Jamedo Hosting & Webmedia. Wat we doen? Logo’s ontwerpen. We maken en ontwikkelen logo’s voor zelfstandigen, MKB-ondernemingen en grote bedrijven. Onze logo specialisten beschikken over een uitgebreide ervaring en werken met de beste software om professionele logo’s te ontwerpen.

Kwaliteit staat bij Jamedo Logo hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Onze visie? Uw wens omzetten naar een geslaagd logo ontwerp. Uw ‘wow’-effect is voor ons de kroon op het werk.

Logo ontwerpen prijs

Wij streven naar logo ontwerpen die u gelukkig maken. Bekijk onze pagina met ‘Ons werk’ om na te gaan voor welke klanten we daar reeds in geslaagd zijn. Staat u daar binnenkort ook tussen? We gaan graag voor u aan de slag met een onderscheidend logo ontwerp.

We maken logo ontwerpen voor scherpe prijs, slechts 99 euro excl. btw, door onze jaren lange ervaring in het maken van logo’s. We leveren hoge kwaliteit, terwijl u daar nooit teveel voor betaalt. De huisstijl ontwerpen kosten bedragen slechts 199 euro excl. btw inclusief een op maat gemaakt logo. De huisstijl prijs zonder logo bedraagt dus slechts 99 euro excl. btw.

Waarom uw logo laten maken door Jamedo Logo?

Wat maakt onze logo ontwerpen zo geslaagd? We zetten de voordelen van onze logo’s voor u op een rij:

  • Bij Jamedo Logo werken uitsluitend logo specialisten met jarenlange ervaring;
  • Jamedo Logo heeft logo’s ontworpen voor grote namen zoals SeoDiensten.nl, Consumentengids.be, Energiebalans, SimkaartenKnipper en Spuitdoppen;
  • Wij willen dat u het beste logo krijgt;
  • Wij werken met korte communicatielijnen. U heeft contact met één persoon die vervolgens alles doorzet aan de desbetreffende designer;
  • U wilt verzekerd zijn van succes, hoe moeilijk het logo misschien ook is;
  • Wij hechten waarde aan deadlines: afspraak = afspraak;
  • Wij zijn eerlijk en transparant, u weet vooraf wat de kosten zullen zijn;
  • U krijgt bij ons niet één, maar drie logo’s voor een scherpe prijs!

Is uw interesse gewekt?
Vraag dan geheel vrijblijvend uw gewenste pakket aan, of neem contact met ons op mochten er nog vragen zijn!